‘Verdediger van Club tekent contract in Italië’

Touba en Denswil (Westkapelle - Club Brugge)

28 juli 2018 11:17 - Eén dag voor de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen tegen KAS Eupen, lijkt het erop dat Club nog een speler zal verliezen. Het gaat om Ahmed Touba. 

Onder Michel Preud’homme kreeg de linksachter nog regelmatig zijn kans, bij Ivan Leko was dat vorig seizoen al veel minder het geval. In Italië wordt hij gelinkt aan Salernitana uit de Serie B. Touba zou zelfs al heel snel zijn contract tekenen als we deze officiële lokale bron mogen geloven.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.