Verliest Club alsnog sterkhouder? “De markt is niet te voorspellen”

Vormer - Wesley - Denswil - Cools

31 juli 2018 10:47 - Club Brugge kreeg na de wedstrijd tegen AS Eupen zondag uitstekend nieuws. Na alweer een sterke prestatie, bekroond met twee doelpunten, verkondigde Wesley Moraes immers dat hij van plan is om dit seizoen bij Club Brugge te blijven. Al bestaat de kans wel dat Blauw-Zwart hem alsnog verliest.

“De markt is niet te voorspellen, je weet nooit wat er nog gebeurt”, beseft Vincent Mannaert in Het Nieuwsblad. “Maar het is positief dat Wesley zelf zegt te willen blijven, we hebben alvast ook de intentie Wesley te houden. Er is trouwens geen vaste transferprijs afgesproken.”

Ook Jan Ceulemans vindt het een goede zaak dat Wesley wil blijven. “Hij moet nog een jaartje bevestigen en kan dat best hier doen. Mits nog wat ervaring in de Champions League kan hij dan dit seizoen helemaal uitgroeien tot een topper. Dan wachten Club én hem nog een betere transfer.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.