‘Vertrek Wesley komt bijzonder dichtbij’

Wesley Moraes (Club Brugge - Gent)

07 juli 2018 15:54 - Club Brugge betaalt deze zomer wellicht de prijs voor het sterke afgelopen seizoen, want het zal moeilijk worden om een aantal sterkhouders aan boord te houden. De eerste die vertrekt lijkt Wesley Moraes te worden.

De Braziliaanse spits speelde zich in de kijker met zijn elf goals en zijn uitverkiezing tot Rookie van het Jaar. Lazio trekt al enkele weken aan de mouw van de 21-jarige en een akkoord lijkt nu zeer nabij te zijn.

Volgens Sky Sport Italia schieten de onderhandelingen immers goed op. Lazio zou bereid zijn om 12 miljoen euro op tafel te leggen, inclusief bonussen. In januari 2016 betaalde Club nog 1 miljoen om Wesley weg te plukken bij het Slovaakse AS Trencin.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.