(VIDEO) – Spookspeler van Club bezorgt Malmö zege in voorrondes CL

Carlos Strandberg op training bij Club Brugge

25 juli 2018 11:31 - Dinsdagavond stonden een aantal heenwedstrijden geprogrammeerd in de tweede voorronde van de Champions League. Zo ging de Zweedse kampioen Malmö IF met 0-1 winnen in Roemenië tegen CFR Cluj. 

Het enige doelpunt van de wedstrijd kwam op naam van Carlos Strandberg. De Zweedse aanvaller werd in januari 2017 aangetrokken door Blauw-zwart, maar meteen uitgeleend aan Westerlo. Hij zou nooit één wedstrijd voor het eerste elftal van Club Brugge spelen.

In augustus 2017 verhuisde hij voor bijna 1 miljoen euro al terug naar Zweden. Daar gaat het beter, want de aanvaller scoorde tot dusver 11 keer in 22 duels.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.