(VIDEO) – Vormer reageert op buitenlandse interesse

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

04 juli 2018 15:42 - Ruud Vormer was vorig seizoen een absolute sleutelpion bij de 15de landstitel voor Club Brugge. Onze kapitein veroverde ondertussen zijn eerste caps voor Nederland en vanzelfsprekend lokte hij ook interesse van buitenlandse clubs.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.