‘Voormalige sterkhouder Club Brugge wil naar Anderlecht’

Club Brugge speelt Anderlecht van de mat

06 juli 2018 18:02 - Anderlecht en Club Brugge zullen altijd aartsrivalen blijven, daarom liggen transfers tussen beide ploegen gevoelig, zelfs van oud-spelers. Denk maar aan Lorenzo Staelens of Ronald Vargas. 

Volgens Het Nieuwsblad zou Maxime Lestienne (26) dromen van een overgang naar Anderlecht. De flankaanvaller werd na de winter door Rubin Kazan uitgeleend aan Malaga in de Spaanse Primera Divison. Daar maakte Lestienne best een goede indruk. Omdat de speler een goede band heeft met algemeen manager Luc Devroe hoopt hij stiekem op een transfer naar Brussel om zijn carrière nieuw leven in te blazen.

Mikkel Beck, de makelaar van Lestienne, zegt aan Get Football News France, dat zijn cliënt geïnteresseerd is om naar elke grote club in België te luisteren, dus ook Club Brugge of zelfs Standard of AA Gent. Ook een uitstapje in de Ligue 1 behoort tot de mogelijkheden. Vooralsnog lijkt de kans erg klein dat Brugge zijn zinnen zou zetten op een terugkeer van Lestienne.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.