Vormer heeft zijn contract verlengd bij Club Brugge

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

22 juli 2018 23:06 - Zoals verwacht was er geen reden tot paniek nodig toen in de media verscheen dat Club Brugge en Ruud Vormer geen akkoord vonden over een contractverlenging. Want vlak voor de Supercup tegen Standard maakte Blauw-zwart het goede nieuws officieel. 

Vormer (30) tekende een contractverlenging zoals hij zelf wenste tot medio 2022. Dat betekent dat we hem nog zeker 4 seizoenen in het shirt van Club zullen kunnen bewonderen. Alle plooien over de financiële voorwaarden en de duur van het contract zijn dus glad gestreken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.