Waarom we rustig moeten blijven over contractverlenging Vormer

Ruud Vormer boos (Club Brugge - KRC Genk)

12 juli 2018 13:30 - Supporters van Club Brugge die zich ongerust maken over een eventueel vertrek van Ruud Vormer moeten vooral rustig blijven. De berichten in de media dienen op de juiste manier geïnterpreteerd te worden. 

Club Brugge wil z’n kapitein graag belonen en langer aan zich binden. Vormer heeft momenteel een contract tot medio 2020 en Blauw-zwart hoopt dat met betere voorwaarden te verlengen tot medio 2021. Vormer wil graag bijtekenen tot medio 2022 en ook over de financiële voorwaarden van de verlenging is onenigheid. Die berichtgeving lezen we vandaag in Het Laatste Nieuws.

Reden tot paniek of dat Vormer zou vertrekken naar het Midden-Oosten is allerminst nodig. Vormer (30) ligt sowieso nog 2 jaar onder contract tot zijn 32ste en Club wil het contract graag verlengen tot z’n 33ste. Vormer zelf wil zekerheid tot z’n 34ste.

Het is niet meer dan normaal dat beide partijen in een onderhandelingsfase niet meteen tot een akkoord komen. Zoiets moet langzaam groeien en bovendien wil Club doordacht met het budget omspringen en is 2022 nog ver weg.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.