‘Wesley geen prioriteit meer voor Lazio, maar Engelse club doet bod’

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

27 juli 2018 20:12 - Wesley wordt al weken in verband gebracht met een transfer naar Lazio, maar de Italianen zouden hun geweer van schouder veranderd hebben en een paar andere aanvallers in het vizier hebben, waaronder Lucas Perez van Arsenal. 

Club wou 15 miljoen euro en kon maar geen overeenkomst vinden met Lazio over de stevige Braziliaanse spits. De Italianen hebben hem daarom van hun prioriteitenlijstje geschrapt.

Geen nood echter, want de Italiaanse krant Corriere dello Sport meldt dat Everton al een officieel bod zou hebben uitgebracht bij Club. Hoeveel dat bedraagt, is voorlopig onduidelijk. Verwacht wordt dat Club zal genoeg nemen met een bedrag rond de 12 à 13 miljoen euro voor de aanvaller.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.