‘Wesley wordt woensdag medisch gekeurd in Rome’

Wesley Moraes (Club Brugge - Standard)

09 juli 2018 21:40 - De transfer van Wesley Moraes hangt al een maand in de lucht, maar mogelijk kunnen we ons deze week aan een doorbraak verwachten. 

Volgens verschillende Italiaanse bronnen zou Wesley woensdag eindelijk medisch gekeurd worden in Rome omdat Club en Lazio een akkoord gevonden hebben over de transferprijs. Die ligt volgens Roma Today tussen de 12 en 13 miljoen euro.

Wesley heeft zelf al enkele weken een persoonlijke overeenkomst met Lazio, waar trainer Simone Inzaghi hem heel graag bij de groep wil. Blauw-zwart haalde Wesley in 2016 voor 1 miljoen euro weg bij het Slovaakse Trencin, een ploeg met een neus voor jonge talenten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.