Zelfs deze Nederlander zegt het: “Hoop dat Frankrijk zondag niks heeft”

Club Brugge select ballen

12 juli 2018 23:48 - Frankrijk speelt zondag om 17u in Moskou de WK-finale tegen Kroatië. Het lijkt erop dat behalve Frankrijk de hele wereld hoopt op een stunt van de Kroaten. 

Zelfs bij onze noorderburen was de overwinning van Frankrijk tegen België de druppel om voluit voor Kroatië te supporteren in de finale. “Ik hoop dat Frankrijk zondag in Moskou alsnog met lege handen staat, na de finale van dit WK. Als je zo veel topspelers tot je beschikking hebt, zelfs nog Benzema en Lacazette thuis kunt laten, dan zou je het voetballen een goede dienst moeten bewijzen en dat doen ze niet”, aldus Willem Van Hanegem in het Algemeen Dagblad.

“De spelopvatting van de Franse bondscoach Didier Deschamps is beschamend, het spel van zijn ploeg is destructief, terwijl hij alles in huis heeft om ons liefhebbers te vermaken. Het gevaar is nu ook nog eens dat al die uitvinders dat defensieve Frankrijk willen kopiëren, want in de voetballerij lopen we het liefst in polonaise achter de winnaars aan. Frankrijk wereldkampioen, dat zou een heel slechte zaak zijn.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , , ,

Comments are closed.