Anderlecht pakt uit met ‘nieuwigheid’ die eigenlijk gewoon van Club gekopieerd wordt

Busverwelkoming (Club Brugge - Antwerp)

01 augustus 2018 17:47 - Bij Anderlecht wordt er na de overname door Marc Coucke alles aan gedaan om weer wat meer sfeer in het Constant Vanden Stockstadion te krijgen, want de voorbije jaren werd het Brusselse publiek meer dan eens als een ‘cinemapubliek’ omschreven. En daarvoor gaat Coucke schaamteloos de mosterd halen bij Club.

Op zijn officiële kanalen kondigt Anderlecht een ‘nieuwigheid’ aan voor zijn supporters. “Om onze supporters een nog intensere matchbeleving te bezorgen, pakt RSC Anderlecht uit met een nieuwigheid. Vanaf september zal de spelersbus voor elke thuiswedstrijd in de competitie doorheen de Fan Zone aan tribune 3 passeren. Terwijl je voor de aftrap de pronostieken nog eens overloopt met een fris pintje in de hand, kan je de spelers aanmoedigen voor het duel. Zet hen meteen op scherp en zorg voor een warm onthaal!” schrijven ze.

Een initiatief dat zonder verpinken gepikt wordt van Club Brugge. Een eerste dergelijke verwelkoming werd immers georganiseerd door de Blauw-Zwarte fans in 2016, voor de titelmatch tegen… Anderlecht. Dat een ontketend Club de aartsrivaal toen met 4-0 afdroogde, zal ook Coucke zich wellicht nog herinneren.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.