Bolat rekent nog eens af met Club: “Dat zullen ze nu wel doorhebben”

Sinan Bolat (Club Brugge)

13 augustus 2018 16:45 - Club Brugge staat zondag voor een eerste grote test van het seizoen, want dan trekt het naar de Bosuil voor een clash met Antwerp. Dat betekent ook een weerzien met Sinan Bolat, die in het seizoen 2015/16 vijf wedstrijden voor Blauw-Zwart keepte.

En de Belgische Turk aast nog altijd een beetje op revanche. “Ik denk dat ze ondertussen bij Club wel doorhebben dat ze meer geduld hadden moeten tonen met mij. Vorig seizoen heb ik genoeg laten zien dat ik de kwaliteiten had om bij Club te slagen. Maar door omstandigheden is het niet gelopen zoals ik wou”, vertelt hij in VISTA!.

En dan is er bovendien nog de wedstrijd van vorig seizoen, toen Club in extremis op de Bosuil een 2-0-achterstand nog omboog in een 2-2. “Dat is een match die we nooit mochten weggeven. Puur door concentratieverlies slikten we twee goals. Daardoor misten we misschien ook play-off 1”, herinnert Bolat zich. “Een zege tegen Club Brugge had de groep een enorme boost gegeven. Dan hadden we op dat elan kunnen doorgaan in play-of 1.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.