‘Charleroi wil Club verlossen van overbodige keeper’

Felice Mazzu (Sporting Charleroi)

01 augustus 2018 09:39 - Club Brugge kende vorig jaar slechts één smet op zijn seizoen en dat was het hele gedoe rond de doelmannen. Noch Horvath, noch Hubert, noch Butelle, noch Gabulov, noch Vermeer konden helemaal overtuigen en dus werd deze zomer met Karlo Letica een nieuwe nummer één gehaald.

Dat betekent wel dat een oplossing gevonden moest worden voor de andere keepers. Butelle vertrok in januari al naar Angers, terwijl Vermeer deze zomer na het verstrijken van zijn uitleenbeurt terugkeerde naar Feyenoord. Horvath, Hubert en Gabulov zijn echter nog altijd in Brugge en één of twee van hen lijken te mogen of moeten vertrekken.

En voor Guillaume Hubert, die voorlopig pas derde is in de hiërarchie, zou er een oplossing in de maak kunnen zijn. Volgens Het Nieuwsblad toont Charleroi concrete interesse. De Carolo’s zoeken nog een keeper omdat Penneteau nog een tijdje geblesseerd is en Mandanda als vervanger niet helemaal kon overtuigen. Ook Pirard (STVV) en Thoelen (AA Gent) werden genoemd, maar Hubert zou de prioriteit zijn voor de ploeg van Felice Mazzu.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.