Club biedt goedkopere tickets aan voor Champions League

Champions League

29 augustus 2018 12:25 - Donderdagavond vindt de loting voor de groepsfase van de Champions League plaats en de voorverkoop start al één dag later op vrijdag 31 augustus. 

De abonnees krijgen eerst voorrang en daarna gaan de overblijvende tickets in vrije verkoop voor de houders van een CLUB 1891-lidkaart. Club denkt daarbij aan de fans, want de tickets worden goedkoper dan bij de vorige Champions League-campagne in 2016. Het goedkoopste mini-abo voor 3 thuiswedstrijden kostte toen 105 euro. Nu zal dat slechts 89 euro zijn. Ook de duurste tickets worden goedkoper en gaan van 240 euro naar 199 euro.

Bij de vorige campagne was het Jan Breydelstadion niet helemaal uitverkocht. “We willen tijdens de Champions League op dezelfde steun kunnen rekenen als in de Jupiler Pro League. Vandaar de prijsverlaging”, aldus Club in Het Nieuwsblad. In 2016 waren Leicester City, FC Porto en FC Kopenhagen de tegenstanders.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.