Club Brugge krijgt uitstekend nieuws uit de ziekenboeg

Marvelous Nakamba (Club Brugge - KRC Genk)

01 augustus 2018 09:26 - Club Brugge begon uitstekend aan het seizoen met zeges tegen Standard en Eupen, ook al kon Ivan Leko niet op een volledige kern rekenen. Terwijl hij Limbombe, Diaby en Refaelov moest missen door transferbeslommeringen, kampten ook een aantal spelers met blessures.

Maar er is goed nieuws op komst, want een aantal van hen lijken op de terugweg. Het Laatste Nieuws zag dat Marvelous Nakamba bijvoorbeeld weer voluit meetrainde. De krant verwacht dat de Zimbabwaan, die in de voorbereiding geen minuut speelde, er komend weekend tegen Moeskroen nog niet bij zal zijn, maar een week later tegen KV Kortrijk kan hij wel zijn wederoptreden maken.

Ook Krepin Diatta verscheen opnieuw op het trainingsveld. Hij beperkte zich wel tot rondjes en deed dat volgens Het Nieuwsblad bovendien met een groot gips rond de arm. Hij zal pas binnen drie weken opnieuw kunnen spelen.

En tot slot is er volgens HLN ook nieuws over de blessure van Stefano Denswil, die zondag tegen Eupen nog voor rust uitviel. De verdediger zou slechts een lichte hamstringblessure hebben. Of hij Moeskroen haalt, is nog onzeker, maar erg is de Nederlander er gelukkig niet aan toe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.