Club Brugge stelt nieuwe Champions League-tenues voor

Jonge Club-fans hartje (Club Brugge - KRC Genk)

30 augustus 2018 18:30 - Vlak voor de Champions League-loting heeft Club Brugge de nieuwe tenues voorgesteld voor het kampioenenbal.

De nieuwe shirts werden voor het eerst op het supportersplein aan alle fans voorgesteld. “Net voor de onthulling van de tegenstanders in de Champions League, onthulden Marvelous Nakamba en Clinton Mata aan het Jan Breydelstadion ook het stijlvolle Champions League-shirt”, zo staat te lezen op de officiële kanalen van Blauw-Zwart.

“Met zijn effen grijze tint, geaccentueerd door stijlvolle blauwe lijnen en een uniek unicolor logo op de borst, valt het nieuwe shirt direct op tussen de twee andere die in het begin van de zomer onthuld werden.”

“Het tenue waarmee Club de groepsfase van het kampioenenbal in gaat, viel reeds in de smaak bij de spelers, maar ook jij kan het nu al in huis halen! De shirts zijn te koop in de Clubshop en op www.clubshop.be!”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.