‘Club Brugge wil zich nog versterken met Engels toptalent’

Denswil - Refaelov - Dennis - Vormer - Vanaken - Cools

01 augustus 2018 09:34 - Club Brugge haalde deze zomer al de nodige nieuwkomers binnen, maar Ivan Leko liet na de partij tegen Eupen uitschijnen dat Blauw-Zwart nog niet klaar is op de transfermarkt. En nu zou Club zijn oog laten vallen hebben op een opvallende naam.

Club zou immers zijn oog laten vallen hebben op Patrick Roberts, stelt Man City Late Night. De 21-jarige flankaanvaller wordt in Engeland aanzien als een groot talent en in 2015 legde Manchester City 7,2 miljoen euro op tafel om hem bij Fulham weg te plukken.

Bij City speelde Roberts echter slechts drie wedstrijden in het eerste elftal, de voorbije 2,5 jaar werd hij uitgeleend aan Celtic. Met die club scoorde hij vorig seizoen nog in de Champions League tegen Anderlecht. Club zou Roberts voor een seizoen willen huren, al dan niet met aankoopoptie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.