‘Club mist 2 basispionnen in Moeskroen’

Diaby - Poulain - Mechele - Denswil (Club Brugge - Zulte Waregem)

02 augustus 2018 19:58 - Club trekt komende zondagavond naar Moeskroen. Daar hoopt het na de zege op speeldag 1 tegen KAS Eupen een geslaagde start met 6 op 6 te maken. 

Volgens welingelichte bronnen weet Het Nieuwsblad dat Ivan Leko het nog altijd zal moeten doen zonder Brandon Mechele. Bovendien zou ook Stefano Denswil niet fit geraken na zijn blessure tegen Eupen. Op die manier mist Club twee belangrijke verdedigers voor de match op Le Cannonier.

Vorige week was Mechele er ook al niet bij en hij werd toen vervangen door Matej Mitrovic. De kans is groot dat Saulo Decarli de positie van Denswil inneemt, want de Zwitser kwam hem ook al aflossen tijdens de eerste helft tegen Eupen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.