Club-revelatie had geen zin om op huurbasis te gaan rondzwerven

29 augustus 2018 14:14 - Arnaut Danjuma (21) is één van de positieve verrassingen tijdens het seizoensbegin van Club Brugge. De Nederlandse flankspeler werd weggeplukt bij NEC en maakt een goede indruk. 

“De Nederlandse topclubs hebben zich gemeld, maar ik heb bewust voor Club Brugge gekozen. Er was ook interesse vanuit Duitsland, Engeland en Frankrijk. Ik volg mijn gevoel, altijd. Hoe dat precies werkt, kan ik niet uitleggen, maar hier klopte het gewoon. Club wilde me écht graag hebben”, vertelt hij over zijn keuze voor Blauw-zwart in Sport/Voetbalmagazine.

“Ik houd van die aandacht. Toen ik hier kwam, was het meteen duidelijk voor mij. Ten opzichte van alle andere clubs die interesse hadden, ook Manchester City was daarbij, kan ik me hier het beste ontwikkelen.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.