‘Coopman heeft zijn nieuwe club gekozen’

Sander Coopman traint mee met Club Brugge

31 augustus 2018 10:07 - Het is voor Sander Coopman een frustrerende zomer geweest. De middenvelder keerde terug bij Club Brugge na zijn uitleenbeurt aan Zulte Waregem, maar moest al snel vaststellen dat hij niet in de plannen van Ivan Leko voorkwam. De zoektocht naar een nieuwe club verliep bovendien niet van een leien dakje.

Zulte Waregem wilde hem definitief binnenhalen en ook met KRC Genk werd een tijdlang onderhandeld, maar zij konden geen akkoord vinden met Club Brugge. Ook een transfer naar Antwerp ging niet door. Maar op de laatste dag van de transferperiode is er alsnog een oplossing in de maak.

De voorbije dagen twijfelde Coopman tussen KV Oostende en Sporting Charleroi, maar volgens Het Laatste Nieuws is de keuze van de 23-jarige uiteindelijk op KVO gevallen. Vandaag worden de laatste details met Club uitgeklaard, daarna zal Coopman bij de kustploeg tekenen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.