Coucke wil dat Wesley toch weer geschorst wordt

Marc Coucke (KV Oostende)

28 augustus 2018 18:29 - De Geschillencommissie Hoger Beroep schorste Anderlecht-verdediger Vranjes dinsdag voor 3 wedstrijden. Hij mist zo de confrontaties met Antwerp, Genk en Standard. 

Anderlecht-voorzitter Coucke laat zich op Twitter uit over de situatie. Hij heeft geen probleem met de schorsing voor Vranjes, Anderlecht ging volgens hem enkel in beroep omdat ze 3 speeldagen te veel vonden en hij zo tegen Club Brugge kon spelen afgelopen weekend. Paars-wit kan enkel nog in evocatie gaan tegen de strafmaat voor hun Bosnische verdediger, maar dat werkt niet opschortend.

Coucke hoopt ondertussen op gerechtigheid en wil dat het bondsparket zelf in evocatie gaat tegen de vrijspraken van afgelopen weekend: Carcela, Ocansey en Wesley. Zodat het drietal toch nog een correct vonnis krijgt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.