De 11 namen bij Zulte Waregem en Club Brugge

Matej Mitrovic (Club Brugge - KRC Genk)

31 augustus 2018 19:35 - Club Brugge kreeg vorige week een boost door in de klassieker Anderlecht te kloppen met 2-1. Blauw-Zwart sprong zo over de rivaal in het klassement en kan vanavond voorlopig alleen leider worden als het minstens een punt pakt op het veld van Zulte Waregem.

Ivan Leko kan daarbij weer rekenen op Krépin Diatta en Jelle Vossen, die weer fit zijn na blessureleed. Hij houdt het duo echter nog op de bank en behoudt het vertrouwen in de elf die Anderlecht klopten. Dat betekent dus dat Rezaei opnieuw een koppel vormt met Wesley, Dennis vanaf rechts mag komen en achterin Mitrovic en Poulain nog de voorkeur krijgen op Mechele.

Bij Zulte Waregem past Francky Dury zich aan en kopieert hij het systeem van Club. De fauw, Baudry en Bürki vormen daarbij een driemansverdediging, met Walsh en Demir op de flanken. Voorin wordt Bedia aan Harbaoui gekoppeld.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.