‘Denswil kan nog een fraaie transfer versieren’

Stefano Denswil (Club Brugge - Sint-Truiden)

13 augustus 2018 16:19 - Club Brugge zal in de laatste twee à drie weken van de transferperiode ongetwijfeld nog enkele deals sluiten. Zo gaf Ivan Leko aan er nog een spits bij te willen en zitten ook de uitgaande transfers van Anthony Limbombe en Abdoulay Diaby nog altijd in de pijplijn.

Maar ook Stefano Denswil zou nu nog een transfer kunnen versieren. De Nederlandse verdediger gaf aan dat hij niet per se hoeft te vertrekken bij Club, maar dat hij wel openstaat voor een mooie aanbieding. Die zou er kunnen komen, want volgens Het Nieuwsblad heeft Borussia Mönchengladbach hem op zijn verlanglijstje gezet.

Club zou hopen om zo’n 7 à 8 miljoen euro te vangen voor Denswil. Het zal die som wel niet volledig in ontvangst mogen nemen, want Ajax heeft recht op 20 procent van de transfersom bij een doorverkoop. Dat werd zo overeengekomen toen Blauw-Zwart hem uit Amsterdam weghaalde.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.