Dit bedrag vraagt Club voor Diaby

Abdoulay Diaby (Club Brugge - Sint-Truiden)

02 augustus 2018 17:36 - Ivan Leko rekent niet meer op Abdoulay Diaby, want de Malinees moet zelfs apart trainen in afwachting van een transfer. 

De aanvaller hoopt op een mooie club uit Frankrijk of Spanje, maar een concreet bod is er nog altijd niet binnengekomen. Volgens FootMali zou Blauw-zwart 4 miljoen euro vragen voor de international. Nantes en Saint-Etienne werden al genoemd en uit Spanje toont Levante interesse.

Diaby gaf na de titel vorig seizoen aan te willen vertrekken en kreeg de bevestiging van Club dat het zou meewerken aan een transfer. De oud-speler van Moeskroen en Lille heeft dus nog een maandje om een nieuwe werkgever te vinden en een einde te maken aan zijn uitzichtloze situatie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.