Ex-pion Club Brugge grijpt naast fraaie job bij Rode Duivels

Sven Vermant (Club Brugge beloften)

31 augustus 2018 10:46 - Deze middag om 12u maakt Roberto Martinez zijn eerste selectie bekend sinds het WK, voor interlands tegen Schotland en IJsland. In de marge daarvan zal ook duidelijkheid geschapen worden over wie voortaan de assistenten zullen worden van de bondscoach.

Na het vertrek van Graeme Jones werd er de voorbije weken gezocht naar een nieuwe, Belgische T3. In de eerste plaats kwam Martinez uit bij Timmy Simons, maar die bedankte omdat hij zijn job als assistent bij Club Brugge niet al na enkele maanden wil verlaten.

Daarop werd de naam van Sven Vermant nadrukkelijk naar voor geschoven als kandidaat voor de job. Vermant was vorig seizoen nog trainer van de beloften van Club, tot hij in januari koos voor een uitdaging als hoofdtrainer bij Waasland-Beveren. Daar werd hij in mei echter alweer ontslagen.

De Rode Duivels leken zijn volgende uitdaging te worden, maar La Dernière Heure meldt nu dat Vermant dan toch niet de nieuwe assistent van Martinez zal worden. De bondscoach had een onderhoud met hem, maar koos uiteindelijk voor iemand anders. Wie het dan wel wordt, zal straks op de persconferentie blijken.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.