Filip Joos voorspelt: “Hij vliegt eruit als Mechele terug fit is”

Brandon Mechele op training bij Club Brugge

14 augustus 2018 14:37 - Brandon Mechele is op de terugweg na een blessure. Vorig seizoen miste hij geen enkele minuut tijdens de Jupiler Pro League en verwacht wordt dat de centrale verdediger snel terug een basisplaats zal hebben. 

Leko opteerde de laatste weken voor een driemansdefensie met Poulain, Mitrovic en Denswil. “Mitrovic is niet gewend om veel balbezit te hebben en zoveel vrijheid te krijgen achterin. Als Kortrijk druk zette, zag je dat hij schrok. Hij is duidelijk iemand die veel liever een man heeft en als ouderwetse mandekker speelt”, aldus Filip Joos in Extra Time op Canvas.

“Wij zeggen ook vaak dat dat inspelen niet het sterkste punt is van Mechele, maar zulke fases van hem vind je ook niet zo vaak meer. Dat kan je Mitrovic niet verwijten, Mechele had dat in het begin ook meer, dus wie weet. Maar ik denk nog altijd dat Mechele daar de vaste man is en Mitrovic naar de bank zal verhuizen binnenkort.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.