Half mirakel: Wesley en Vranjes zijn speelgerechtigd voor Club-Anderlecht

Vormer en Wesley vieren (Club Brugge - Sint-Truiden)

25 augustus 2018 16:27 - De Geschillencommissie Hoger Beroep heeft iedereen met verstomming geslagen: zowel Wesley Moraes als Anderlecht-verdediger Ognjen Vranjes zijn speelgerechtigd voor de topper van zondag tussen Club en Paars-wit

Het disciplinaire beroepsorgaan oordeelde dat de nieuwe indicatieve tabel waarop de schorsingen gebaseerd zijn, niet rechtsgeldig is. Standard-advocaat Pierre Locht ontdekte dat de aanpassing van de tabel nooit is goedgekeurd op de algemene vergadering van de Pro League. Wesley zat al 2 van 6 schorsingsdagen uit, maar de overige 4 vervallen dus plots wegens procedurefouten.

Net als Carcela (Standard) en Ocansey (Eupen) is de Braziliaan dit weekend speelgerechtigd. Club moet ook geen 6.000 euro boete meer betalen voor de elleboogstoot van Wesley in Moeskroen.

Ook Anderlecht kreeg goed nieuws, want de commissie besliste om de uitspraak rond Vranjes uit te stellen naar maandag, zodat de Bosniër zondag in actie kan komen in het Jan Breydelstadion. Het blijft afwachten of Ivan Leko aanvaller Wesley nu ook daadwerkelijk zal opnemen in zijn selectie.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.