Ivan Leko moet wellicht opnieuw puzzelen tegen Anderlecht

Ivan Leko (Club Brugge - AZ)

22 augustus 2018 17:05 - Zondag staat Club Brugge voor zijn belangrijkste wedstrijd van het seizoen tot dusver, want dan komt Anderlecht op bezoek in het Jan Breydelstadion. Iedereen wil uiteraard revanche voor de pijnlijke thuisnederlaag in de play-offs vorig seizoen, maar Ivan Leko zal wellicht moeten puzzelen.

Volgens Het Laatste Nieuws zal Club het net als in Antwerp wellicht moeten stellen zonder Jelle Vossen. De spits heeft nog altijd last van zijn knieblessure en kon woensdag nog altijd niet trainen. De kans dat hij speelklaar raakt voor zondag, wordt klein geacht.

Het lijkt zo alsmaar waarschijnlijker dat de 18-jarige Loïs Openda ook tegen Anderlecht aan de aftrap zal komen. Verder zijn ook Marvelous Nakamba en Clinton Mata nog altijd niet speelklaar.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.