Izquierdo is nog altijd een Bruges Boy: “We are wonderful”

José Izquierdo met Club-fans

01 augustus 2018 17:29 - José Izquierdo is ondertussen al bijna een jaar geleden vertrokken bij Club Brugge, maar de Colombiaan is na een seizoen bij Brighton & Hove Albion zijn Brugse roots duidelijk nog niet vergeten.

Op zijn Instagram Stories beantwoordde Izquierdo vragen van zijn volgers en daarbij kwam ook Club Brugge ter sprake. Toen iemand hem vroeg of hij nog altijd fan is van Club, antwoordde Izquierdo bevestigend. “We are wonderful”, schreef hij erbij.

Ook toen iemand hem vroeg naar zijn favoriete ploegmaten ooit, verwees Izquierdo naar zijn passage bij Club. Zo noemde hij met Hans Vanaken en Lior Refaelov twee Club-spelers bij zijn persoonlijke favorieten.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , ,

Comments are closed.