Kalender vrij houden! Dit zijn alle speeldagen van de CL

Champions League

30 augustus 2018 23:09 - Club Brugge begint op 18 september aan zijn Champions League-campagne. Blauw-Zwart neemt het in het eigen Jan Breydelstadion op tegen het Duitse Borussia Dortmund.

Club Brugge heeft op de officiële website ook de volledige kalender vrijgegeven. Blauw-Zwart begint aldus in eigen huis tegen Dortmund. Daarna volgt een verplaatsing naar Madrid en de derde groepswedstrijd zal thuis worden afgewerkt tegen het Franse AS Monaco.

Bij AS Monaco spelen overigens Rode Duivels Youri Tielemans en Nacer Chadli. De laatste wedstrijd zal in eigen huis worden gespeeld. Europa League-winnaar Atlético Madrid komt dan op bezoek.

“Dit najaar komen Griezmann, Reus en Falcao dus naar het Jan Breydelstadion. Een uniek moment voor de Clubfamilie, dat niemand wil missen. Alle info over tickets vind je hier nog eens terug”:  https://www.clubbrugge.be/nl/championsleagu

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.