‘Leko kon in tussenseizoen stap hogerop zetten, maar koos voor Club’

Leko en Vlietinck

25 augustus 2018 17:33 - Op het einde van het seizoen loopt het contract van Ivan Leko af en mogelijk zoekt onze trainer dan andere oorden op. Hij kreeg deze zomer al een mooie aanbieding om een stap hogerop te zetten, maar koos ervoor om zijn overeenkomst met Club te respecteren. 

“Ik kon naar een club die zich verhoudt tot Club Brugge zoals Club Brugge zich verhoudt tot STVV. Maar ik verkoos om hier te blijven. I like Club Brugge. Het werk is nog niet af, mijn familie is graag in België. Wie mij kent, weet dat het mij niet om geld te doen is”, vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Leko tekende een contract van twee seizoenen en dat betekent dus dat zijn overeenkomst na dit seizoen afloopt. “Inderdaad, het is mijn laatste jaar contract, dus wie weet”, zet hij de deur toch op een kier voor een mogelijk vertrek.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.