Leko laat zich uit over toekomstige transfers

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

30 augustus 2018 22:57 - Afgelopen week werden Kaveh Rezaei en Sofyan Amrabat voorgesteld bij Club Brugge. Coach Ivan Leko heeft nu laten uitschijnen dat er geen nieuwe namen meer bijkomen.

“Qua samenstelling van de kern ben ik echt tevreden. We zullen de komende weken en maanden hard werken om met deze groep progressie te maken, want we hebben ambities in de drie competities”, laat Leko weten op een persconferentie.

“Ik geloof echter wel dat we op dit moment zowel kwantitatief als kwalitatief gewapend zijn om elke strijd aan te gaan”, is de Kroaat duidelijk. Qua uitgaande transfers is Lior Refaelov naar Antwerp vertrokken, maar de kern lijkt compleet te zijn voor komend seizoen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.