Leko maakt zijn selectie voor Zulte Waregem bekend

Ivan Leko op persconferentie (Club Brugge - Standard)

30 augustus 2018 17:34 - Club Brugge neemt het vrijdag op tegen Zulte Waregem. Coach Ivan Leko kan weer beschikken over Jelle Vossen en Krepin Diatta. Beide spelers zijn ook opgenomen in de selectie.

De Kroaat kwam eerder al met nieuws over de blessures op een persconferentie. “We hopen dat ze beschikbaar zijn en zouden ze graag meenemen. Zulte Waregem zal geen makkelijke verplaatsing zijn. Ja, vorig jaar speelden we ginds twee goeie matchen in de competitie en de beker, maar het was er altijd lastig.” Uiteindelijk zijn Vossen én Diatta definitief opgenomen in de selectie.

Zulte Waregem zal een lastige klant zijn, weet Leko. “Het Essevee van Francky Dury is – vooral thuis – een heel gevaarlijke ploeg. Ze blijven eigen aan hun filosofie en spelen aanvallend, zonder rekening te houden met de tegenstander. We zullen 90 minuten lang top moeten zijn om ginds te kunnen winnen”, aldus de Kroaat.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.