Leko maakte selectie voor Club-Anderlecht bekend

Ivan Leko op training bij Blauw-Zwart

26 augustus 2018 10:53 - Deze middag om 14u30 staat de topper en klassieker tussen Club Brugge en Anderlecht geprogrammeerd in het Jan Breydelstadion. Ivan Leko maakte inmiddels zijn selectie bekend. 

Onze trainer selecteerde 20 namen met daarbij ook nieuwkomers Amrabat en Rezaei. Ook Wesley behoort na het plotseling wegvallen van zijn schorsing tot de groep. Voor de rest geen verassingen: zowel Poulain als Mechele zijn geselecteerd. Vossen is nog steeds geblesseerd. Openda en Schrijvers horen bij de kern.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.