‘Limbombe bereikt akkoord met deze club’

Anthony Limbombe (Club Brugge - Standard)

14 augustus 2018 21:40 - Anthony Limbombe kwam dit seizoen nog niet in actie voor Club in afwachting van een transfer en die lijkt nu heel dichtbij te zijn. Verwacht wordt dat de speler deze week nog elders onderdak zal vinden. 

Volgens FootMercato heeft Limbombe een persoonlijk akkoord bereikt met FC Nantes uit de Ligue 1. Huddersfield wou eerder 13 miljoen euro geven, maar vond geen akkoord met de entourage van de flankspeler over de financiële voorwaarden van het contract. Dat is met de Franse club nu wel gebeurd.

Jammer genoeg zou Club volgens de geruchten wel niet meer moeten rekenen op een transfersom zoals die van Huddersfield. Er wordt gewag gemaakt van een bedrag om en bij 8 miljoen euro, dat mogelijk nog kan oplopen door bonussen. Mogi Bayat is de makelaar van Anthony Limbombe.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.