Lior Refaelov gesignaleerd bij nieuwe club

Refaelov viert met megafoon (Club Brugge - KRC Genk)

30 augustus 2018 15:22 - Lior Refaelov staat op het punt om bij een nieuwe club te tekenen. De middenvelder oogt al een tijdje naar een vertrek en Refaelov is nu ook gesignaleerd bij Antwerp.

Het Laatste Nieuws meldde eerder al dat Antwerp in polepositie ligt om Refaelov in te lijven. Bij Club Brugge lijkt er geen plaats meer te zijn voor de aanvallende middenvelder. The Great Old ziet in de Israëliër wel een toekomstige belangrijke pion.

Een tijdje geleden leek Refaelov op weg naar Standard, maar die overgang lijkt nu helemaal van de baan. De middenvelder is inmiddels ook al gesignaleerd op de Bosuil en een transfer lijkt enkel nog een kwestie van tijd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.