Lokeren meldt transfer: Deschacht tekent tot einde seizoen

Olivier Deschacht (Anderlecht)

25 augustus 2018 14:58 - Het hing al enkele dagen in de lucht en is nu ook officieel bevestigd door Sporting Lokeren: Olivier Deschacht tekent een contract tot het einde van het seizoen bij de Oost-Vlaamse eersteklasser. Sinds eind juni was de ex-speler van Anderlecht transfervrij. 

Deschacht debuteerde in het voetbal bij Lochristi, de club waar hij de afgelopen periode zijn conditie onderhield. Van daaruit ging het naar Lokeren en op 16-jarige leeftijd trok hij naar Anderlecht. Dat maakt de cirkel rond voor de linksvoetige verdediger. Na 21 jaar zal hij voor het eerst niet meer het truitje dragen van de aartsrivaal van Club Brugge.

“Ik heb het gevoel dat ik nog niet klaar ben om mijn voetbalcarrière af te sluiten. Natuurlijk ben ik al een wat oudere speler, maar mijn ervaring en mijn onverzettelijkheid breng ik mee en hoop ik te kunnen gebruiken voor Sporting Lokeren. Ik mis natuurlijk wel wat wedstrijdritme, maar fysiek ben ik er klaar voor”, vertelt de 37-jarige op de officiële website van Sporting Lokeren.

Vader Ronny Deschacht is met zijn bedrijf DS Plastics een grote sponsor op Daknam.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.