Meer bekend over afwezige Decarli in Moeskroen

Saulo Decarli (Club Brugge - Antwerp)

05 augustus 2018 18:30 - Saulo Decarli behoort enigszins verrassend niet tot de kern voor de verplaatsing deze avond naar Moeskroen. Hierdoor moet Ivan Leko drie verdedigers missen: niet alleen de Zwitser, maar verder ook nog Stefano Denswil en Brandon Mechele. 

Omdat Decarli de laatste dagen nadrukkelijk in verband werd gebracht met een overgang naar Hamburger SV dacht iedereen dat de transfer zo goed als rond zou zijn. Jeroen Van Haute, die nog werkte voor Sky Sports Germany, informeerde daarom bij HSV.

De traditieclub ontkent echter en meldt zelfs dat Decarli niet bovenaan hun lijstje staat. Hierdoor blijft het dus gissen naar de reden van zijn afwezigheid in de kern.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.