OFFICIEEL: Club Brugge weet jeugdinternational te strikken

Tifo 1891 (Club Brugge - KRC Genk)

01 augustus 2018 09:46 - Bij Club Brugge probeert men de jongste jaren ook in te zetten op de jeugd. Er werd al heel wat geïnvesteerd in de Club Academy en het is de bedoeling dat jaarlijks minstens twee jeugdproducten aan de A-kern toegevoegd worden. Dit seizoen zijn dat Brent Gabriël, Brandon Baiye en Lois Openda, maar achter de schermen wordt al werk gemaakt van de volgende lichtingen.

Zo heeft Club een jeugdinternational vast weten te leggen, want via de officiële kanalen laat de Club Brugge Academy weten dat Senne Lammens zijn eerste profcontract getekend heeft. De 16-jarige doelman, die vorig seizoen regelmatig mocht opdraven bij de nationale ploeg U16, kiest dus voor en langer verblijf bij Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.