OFFICIEEL: Club Brugge ziet talentvolle middenvelder naar Engeland vertrekken

Tifo RFCB (Club Brugge - KRC Genk)

13 augustus 2018 16:26 - Club Brugge investeerde de voorbije jaren veel in zijn jeugd en de voorbije weken wierp dat ook zijn vruchten af, met de veelbelovende eerste speelminuten van jongeren Brandon Baiye en Lois Openda. Helaas hebben ook heel wat spelers minder uitzicht op een doorbraak in het eerste elftal.

Eén van hen gaat het nu zowaar in Engeland proberen, want Swansea City laat weten dat het Simon Paulet overneemt van Blauw-Zwart. De 18-jarige middenvelder, die naar eigen zeggen een gelijkaardig profiel als Ruud Vormer heeft, was deze zomer al op de proef bij de Engelse tweedeklasser en tekende er nu een contract voor twee jaar.

Bij Club had Paulet niet meteen uitzicht op een plaats in de A-kern, maar ook bij Swansea is dat voorlopig niet het geval. Hij gaat er immers aan de slag bij de U23.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.