OFFICIEEL: Ex-aanvaller van Club Brugge gaat nieuw avontuur aan

 

30 augustus 2018 15:14 - Club-fans met groot Club-truitje in Jan Breydelstadion

Kehinde Fatai maakte meteen indruk door te scoren in de 4-0 overwinning tegen Anderlecht jaren geleden, maar vervolgens bleek de aanvaller een flop.

Fatai kwam in de zomer van 2013 aan bij Club Brugge en werd op huurbasis gehaald bij het Roemeense Astra Giugiu. Na een mislukte passage in het Jan Breydelstadion speelde de spits bij Sparta Praag en FC Ufa.

Nu zal Fatai een nieuw avontuur aangaan bij Dinamo Minsk. De Wit-Russische club werd onlangs nog uitgeschakeld door Zenit Sint-Peterburg in de voorronde van de Europa League. De transfer wordt op de officiële kanalen van de club bekend gemaakt.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.