OFFICIEEL: Refaelov gaat op huurbasis naar Antwerp

Lior Refaelov duim omhoog (Club Brugge - AZ)

30 augustus 2018 22:51 - Lior Refaelov is definitief naar Antwerp verkast. De aanvallende middenvelder gaat op huurbasis naar The Great Old. Toch opvallend want de Israëliër  heeft nog maar één jaar op zijn contract staan.

Refaelov was zeven jaar actief voor Club Brugge, maar kwam komend seizoen niet in de plannen voor van coach Ivan Leko. Eerder werd de 32-jarige middenvelder al gelinkt aan Standard maar het is Antwerp dat met Refaelov aan de haal gaat.

Er is nog onduidelijkheid over de loonlast van Refaelov en of Club Brugge nog een deel van het loon blijft betalen. Als dat het geval is, zou de middenvelder niet mogen spelen tegen Blauw-Zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.