Opvallend nieuws in aanloop naar partij tegen Moeskroen

Ivan Leko geeft aanwijzingen (Club Brugge - Standard)

05 augustus 2018 12:00 - Club speelt vanavond om 20u in Moeskroen en hoopt op Le Cannonier het seizoen te starten met zes op zes. Toch had trainer Ivan Leko nog opvallend in de aanloop naar de partij in Henegouwen. 

Stefano Denswil is out met een bilblessure, maar nu is ook zijn vervanger Saulo Decarli niet opgenomen in de kern. Hij wordt de laatste dagen nadrukkelijk in verband gebracht met een overgang naar Hamburger SV, dat vorig seizoen naar de tweede Bundesliga degradeerde. Bovendien is ook Brandon Mechele niet fit.

Achterin zal Leko dus moeten gaan puzzelen: Poulain en Mitrovic lijken twee zekerheden, maar wie de resterende positie gaat invullen, blijft een vraagteken. Mogelijk zien we Cools, Tomecak of zelfs voor het eerst de Braziliaanse aanwinst Peres.

Voor de rest zijn Nakamba en Diatta nog out en rekent de trainer niet meer op Limbombe, Diaby en Refaelov. De transfer van Wesley naar Lazio lijkt van de baan en de stevige aanvaller focust zich helemaal op Blauw-zwart. Jongelingen Baiye en Openda blijven bij de groep.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.