Overzicht transfers: Club Brugge liet tot dusver twee spelers vertrekken

Ricardo van Rhijn wijst

31 augustus 2018 19:26 - Op de laatste dag van de transferperiode bleef het bij Club Brugge tot dusver vrij rustig. Blauw-Zwart had zijn huiswerk immers al grotendeels klaar en hoefde geen inkomende transfers meer te doen. Er werd wel nog een oplossing gezocht voor een aantal spelers.

Voor twee namen werd die ook gevonden. Ahmed Touba wordt voor een seizoen op huurbasis gestald bij tweedeklasser OH Leuven. In de overeenkomst van de 20-jarige linksachter werd geen aankoopoptie opgenomen.

Ricardo van Rhijn heeft Club dan weer definitief verlaten. Het contract van de Nederlandse rechtsachter werd ontbonden, waarop hij zijn handtekening zette onder een verbintenis voor één jaar bij AZ. Vorig seizoen speelde Van Rhijn daar al op huurbasis.

Voor Sander Coopman en Vladimir Gabulov was op het moment van schrijven nog geen oplossing bekend. Die eerste lijkt wel op weg naar KV Oostende, maar de deal werd nog niet geofficialiseerd.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.