Refaelov doet bekentenis over zijn relatie met Leko: “Soms klikt het niet”

Refaelov viert met megafoon (Club Brugge - KRC Genk)

31 augustus 2018 10:11 - Club Brugge nam donderdag na zeven seizoenen afscheid van Lior Refaelov. De 31-jarige Israëliër wordt voor een seizoen uitgeleend aan Antwerp, daarna is hij einde contract. Er komt zo een einde aan een tijdperk, dat voor Rafa toch wat in mineur eindigde.

In het laatste jaar kwam hij immers amper nog aan spelen toe. “Maar ik wil het ­positieve onthouden”, vertelt Refaelov in Gazet van Antwerpen. “Het gebeurt soms in het voetbal dat je geen klik hebt met de coach. Het werkte niet zo goed het laatste jaar. Het was tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik ben er klaar voor.”

Dat het uiteindelijk Antwerp werd, is wel een kleine verrassing. “Ik wilde graag in België blijven. Dat was een van mijn prioriteiten. Ik heb veel gepraat met Standard, maar ­uiteindelijk kwamen we er niet uit. Maar Antwerp is een vergelijkbare club. Het is een kwestie van tijd ­vooraleer Antwerp opnieuw tot de top behoort in België.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.