‘Rezaei bezorgt Leko extra kopzorgen door opmerkelijke beslissing’

29 augustus 2018 12:39 - Door de komst van Kaveh Rezaei heeft Club Brugge naast Jelle Vossen en Wesley Moraes een extra troef diep in de spits. Toch heeft de Iraniër slecht nieuws voor trainer Ivan Leko. 

Rezaei zat in de voorselectie van het het WK met Iran, maar haalde uiteindelijk de groep van 23 niet. “Voor mij persoonlijk was het een pijnlijke situatie, maar mijn land heeft het erg goed gedaan op het WK. Mijn tijd komt nog wel. Op de Asia Cup wil ik er absoluut bij zijn”, zegt hij hierover in Het Nieuwsblad.

De Asia Cup vindt plaats van 5 januari tot en met 1 februari 2019 in de Verenigde Arabische Emiraten. Iran is ingedeeld in groep D en speelt daarin de vurige derby tegen Irak met verder ook nog Jemen en Vietnam. Als bondscoach Quieroz aan Rezaei denkt, dan zal Club hem dus de eerste maand van het nieuwe jaar moeten missen.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, , , ,

Comments are closed.