Rezaei spreekt voor het eerst als speler van Club Brugge

22 augustus 2018 19:55 - De transfer die er al een hele dag zat aan te komen, is nu ook helemaal rond: Kaveh Rezaei is een speler van Club Brugge. De spits wordt voor een recordbedrag van naar verluidt een kleine 5 miljoen euro weggeplukt bij Charleroi en tekende een contract voor vier jaar.

Op de officiële kanalen van Club gaf Rezaei alvast een eerste reactie op zijn transfer:

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

,

Comments are closed.