‘Rezaei toch niet duurste transfer ooit van Club Brugge’

28 augustus 2018 23:33 - Club Brugge zou Kaveh Rezaei weggehaald hebben bij Charleroi voor een som van 5 miljoen euro exclusief bonussen. Maar nog geen week na de transfer worden die cijfers plots weerlegd. 

Het gerucht deed al de ronde dat Rezaei geen 5 miljoen euro zou gekost hebben en nu pakt ook de Waalse krant Le Soir met het nieuws uit. Koen Daerden en Matej Mitrovic blijven beide met 4 miljoen euro dan de twee duurste transfers uit de geschiedenis van Blauw-zwart.

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.