Scheidsrechtersbaas is hard voor Verhaeghe: “Dit is bijzonder schadelijk”

Bart Verhaeghe speech

13 augustus 2018 16:55 - Bart Verhaeghe zit niet om een straffe uitspraak verlegen en dat valt niet altijd bij iedereen in goede aarde. Nu krijgt de voorzitter van Club ook een veeg uit de pan van scheidsrechtersbaas Johan Verbist.

Verbist komt in Knack immers terug op Club Brugge-Anderlecht van vorig seizoen. Verhaeghe ventileerde toen zijn frustraties over de scheidsrechters en insinueerde dat er een complot tegen Club gaande was. “Zulke uitspraken ondergraven onze hele werking”, haalt Verbist uit.

“Als je pech hebt met scheidsrechterlijke beslissingen is het menselijk om te denken dat de wereld tegen je is. Maar vaststellen dat de arbiter fout was of zijn integriteit in twijfel trekken, dat zijn twee verschillende dingen. Deze uithaal is bijzonder schadelijk. Ik heb dit voorval aangekaart bij de Pro League.”

Krijg 80 euro gratis bij het aanmaken van een Unibet account!

Ben jij een échte Club-fan?
Vul dan je voornaam en e-mailadres in en klik op de blauwe button ('houd me op de hoogte'). Zo ontvang jij als eerste het belangrijkste nieuws over Club Brugge. Bovendien maak je gratis kans op het officiële Club Brugge thuisshirt 2017-2018.
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )

, ,

Comments are closed.